torsdag 28 november 2019

Tiden bara rusar iväg...

Större bild - Klicka på bilden!

...och så länge vi är på denna sida om året så är det väl okej men i januari, februari kan det få bromsa ner lite...när dagarna börjar ljusna mer och mer för att sen få sakta ner ännu mer i vårdagar...när vårfåglarna börjar anlända från sydligare nejder...

Har haft två fina dagar i kojan nu i veckan MEN vilket mörker...regn och dis men ändock har det hänt en del i alla fall med rovisarna som har varit på gött humör...i träden ska väl tilläggas...och med flighter fram och tebako... "plattan" skiter de i... ja, plattan är mitt i där låggräset är...runt ikring är det höggräs och där försvinner de så man ser bara huvudet på dem.
Men det är iofs inte så tokigt ändå med den omständigheten i det att det blir mer omväxlande pics.
Ibland drar de upp på kullen och i träden där och där kan det hända en del saker också...
Huvudsaken är att det händer en del olika scenarion så det blir spännande att se vad ska hända idag och vad ska de hitta på när man installerar sig tidigt på morgonen...

Vad vädret beträffar så får en väl gilla läget bara...det är inget annat...och ISO:t är på topp...maxat...ska kolla igenom några hundra pics nu och se hur det blev med dem.
Börjar med en bild från 24 nov då det företogs en rundtur som avbrott i rovfåglarnas domäner och koll på läget i markerna där jag drar runt på mina rundturer.

Snart 1 december...och imorrn fredag och jag önskar trevlig helg redan nu!

Lugn och harmoni i andens revir
24 november - 2019

Inga kommentarer: