söndag 17 november 2019

Hur är vädret här då...?

Större bild - Klicka på bilden!

...dimma och disigt...finfint duggregn som faller och gör allt fuktigt men i kojan är det varmt och behagligt från kaminen och så har det varit den bästa säsongstarten hittills och tiden går fort när det händer saker.
Det enda som fattas är att "kingen glider in"...men det kommer nog det med...inom sinom tid har jag förhoppningar om, i alla fall.
Annars då...jodå...har fått svar på mina prover från VC och det var tillfredsställande vad nu det innebär...törs inte fråga...så får se nästa år om det blir nån försämring eller håller sig kvar på samma tillfredsställande nivå...typ.
Sämre skulle det kunna vara...var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser glöm bort bekymmer sorger och besvär var glad och nöjd för vet du vad en björntjänst gör ju ingen glad var nöjd med livet som vi lever här...ja, typ så...  
Här lite bilder från senast...ja, ni ser  ju hur dimmigt det är men som sagt...huvudsaken är ju att det händer saker och att det inte blir långtråkigt...som det ju kan bli när det är stendött och inget flygfä vill visa sig.

Önskar er en fin söndag!

Ses!


15 november - 2019

1 kommentar:

Ana Mínguez Corella sa...

Fantastics pictures Stefan... Happy week