fredag 27 mars 2015

Fredag den 27 mars...

Större bild - Klicka på bilden!

Havsörn - Dec 2012


...och i helgen är det sommartid...bra där!
Vädret idag är uruselt...det regnar och disar...och idag blir veckohandlingen enda övningen som ska göras...blodpudding i parti och minut...nääää...så allvarligt är det inte...på tal om kronan alltså...vi ska nog klara detta också...! :-)

Kvartersutställning i morrn mellan 12 och 4...en liten miniutställning för de boende i bostadsrättsföreningen med hantverk och foto på schemat...åsså fika tror jag det blir...hoppas det i alla fall!

Tittar ni på Australian Masterchef...ville bara säga det att de tre programledarna är ju sååå bra...trevliga och underbara på alla sätt och vis...om jag vore deltagare och var på väg att åka ut så skulle jag med nöje gärna åka ut med deras empati och kommentarer som tröstar...inga knivhugg i ryggen, skitsnack eller intriger bland deltagarna heller utan de hjälper och peppar varandra...gillar, gillar!

Alex ligger här framför tangentbordet och myser mellan mina armar...lite svårt å skriva är det men men vad gör man...bara å gilla läget liksom och det gör man så gärna! :-)

Ha en trevlig fredag och helg alle! :-)

Ses!

3 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Hahaha! Precis för en timme sedan såg jag årets första skärfläckor, tre stycken, i Böda hamn! Så nu är de här!
Trevlig helg
Kerstin

Nette Cecilia sa...

Verkligen häftigt foto ,trevlig helg ,nette

Klas sa...

Har tittat ett tag på den här bilden nu. Gillar den alltmer. Innan detaljerna föll på plats såg fågeln uppspikad ut. När hjärtat lugnat sig ser jag ju vingrörelsen. Bäst gillar jag ändå ansiktsuttrycket; så totalt nollställt. Nej, snarare uttråkat nollställt. Tror bestämt fågeln inte vaknat på rätt sida... Fantastisk skärpa på näbben och ögon.
/ Deerhunter