lördag 5 oktober 2013

Hä´ gick åt hälvitte...!

Större bild - Klicka på bilden!


Hemma igen efter nästan en vecka på Öland...vädret har varit väldigt blandat...ömsom sol, ömsom mulet och ibland lite regn...i tisdags var det ett riktigt aprilväder men resten av veckan var rätt så hyfsat.
Inte så där jättemycket fåglar men skönt att komma bort ändå...fast iofs fåglar fanns det väl men lite lättare för de som tubar om man säger så...för att fotografera så måste man ju komma lite närmare.
En hel del bilder att gå igenom...och sortera bort de dåliga och spara de bra...alltid blir det för mycket att spara men ska försöka å "kill your darlings" lite mera denna gång.
Vilket inte är det lättaste! :-)

Idag har jag strulat med visningsprogrammet för nef-filerna i View NX 2 som efter att jag lagt in de nya bilderna bara kraschade hela tiden men efter en hel del fippel så lyckades jag ladda hem ett program som heter Regsweeper på Nikons supportsida och avinstallera både Capture och View för att sen avinstallera med Regsweeper de skräpfiler som ligger kvar och stör trots avinstallation...och sen installera programmen igen...så nu funkar det! Men det har tagit nästan hela dagen...jag hatar sånt där...! Men men vad gör man...?

Jaja...nu är det oki doki igen...

Ses!

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

vilken häftig bild ,ja nog har man sett tomtar o häxor men inte det här (fniss) .Nette

Klas sa...

H, ha. Här snackar vi airbag! Med tanke på alla olyckor med cyklande trafikanter involverade vore väl halmbalar vid varje vägkorsning ett välkommet initiativ.
/ Deerhunter