söndag 14 juni 2009

Fem veckors semester!


Trevligt med lite sällskap om dagarna, säger jag...men vad ska man göra av all fritid nu då, säger hustrun...jaja!
Men det börjar med skitväder...hoppas det ändrar sig till nästa vecka...fasteh...för varmt vill vi inte ha...gärna lite växlande och kanske lite mulet...det är ok det med...bara det inte regnar och att vi slipper det där vädret som är på bilden ovan :-) så är det mesta oki!
Just nu regnar det...får se om det blir någon lappugglespaning på eftermiddagen/kvällen...hoppas, hoppas!

3 kommentarer:

Sonja sa...

Usch då, en snöbild ;)
Annars är det rätt ok med lite regn. tror inte det regnat sedan förra hösten egentligen. Något vårregn kom i alla fall inte så det behövs verkligen regn, och stora mängder också.

Hälsningar Sonja!

Jörgen Schön sa...

Visst ska det bli härligt med semester, å vädrets vara eller inte vara kan man alltid diskutera. Hoppas att din lappugglespaning ger utdelning.
Trevlig blogg med fina bilder!!

Mvh, Jörgen

Steff sa...

Sonja: Nädå...helt ok med lite regn faktiskt med tanke på att det inte kommit något på länge...det som är bra med det är att Ulla får städdille...ja, och jag får hjälpa till...kommer inte undan vet du! Jävligt duktig på att piska mattor är jag! (två stycken vardagsrums) ;-)
Men i alla fall...skönt å få riktigt rent!
Brukar göra en riktig storstädning varje år till semestern.
Jörgen: Ingen lappis igår heller...var där och kolla några timmar framåt kvällen men icke..och så spöregnade det också nästan hela tiden...vi får se om den dyker upp...annars är det bara att ta nya tag!