tisdag 3 januari 2023

Första dagen på det nya året...

Större bild - Klicka på bilden!

Nyårsdagen - 2023
God fortsättning!

...men ska berätta först att nyårsaftonens besök i tassemarkerna gav inte ett något...totalt stendött och dagen efter...nyårsdagen...var det som att vända på en hand...då hände det en hel del, då det började röra på sig ute på fältet bortanför nejden redan innan ljusets ankomst...korparna anländer i mörkret och drar ett antal varv innan de vågar sätta sig i granarna för att invänta ljuset och att kusten är klar.
Men vädret där dimman kom och gick gör ju ingen mänska glad enär ISO-talen pendlade mellan 200 och upp till 16000 beroende på ljusets fluktuationer, därav de olika egenskaperna i/på bilderna.
Men ändock dimman gör ju att det kan bli ytterligare positiva dimensioner på en del bilder...där variationer i ett sämre väder ju inte alltid är av ondo.
Gillar själv speciellt den bilden med två örnar bredvid varandra i dimman.
Jag kan aldrig få nog av örnar...när det (något) händer så händer det alltid olika skeenden...aldrig samma...olika positioner, bråk, olika lägen, i granarna, ute på fältet, i luften..."betandes" på fältet som en fårskock, om de är några stycken och det växlande vädret med snö, dimma, sol gör ju att variationerna är oändliga!


1 kommentar:

Anonym sa...

Sååå fina bilder/Anita