fredag 30 november 2018

Sista november...

Större bild - Klicka på bilden!

Nötskrika - 27 november 2018

Idag ska vi få nycklarna till vårt nya garage...ska bli skönt att kunna ställa in bilen när snön yr och kylan biter så dörrarna fastnar och har sig.
Gött med en bil som står i värmen och är isfri på rutorna när man ska nånstans...!

Igår var det high life på vråkarna...inga örnar men kul med vråkarna ändock... de är återkommande och när de kommer så vet man aldrig riktigt vad som kan hända...de rök ihop å det allra värsta igår....bilder kommer inom sinom...om de är inom det godkändas gräns vad beträffar kvalitén.


Vintersulor på och det känns lite tryggare med dem plus 4x4...än de tidigare åretruntdäcken och 2x4 jag hade till förra bilen...ingen hit alls med dem...ärligt talat totalt värdelösa när man drar runt på isiga grusvägar och snöklädda skogsvägar...!
Men pepper pepper...har dragit för långt te höger med dubbat tidigare så det är inga garantier...men lite tryggare dock som sagt...!

Förkylningen vill inte ge sig riktigt...hostig och retlig i halsen och lite allmänt hängig fortfarande men febern verkar ha gett sig i alla fall och det är ju positivt...långsamt tillfrisknande tydligen om det inte plötsligt blir ett bakslag...och förkylningen får nya krafter nånstans ifrån...vi får se...inte ropa hej än!

Mina undersökningar jag gjorde för några veckor sen var okej, både fram och bak...skönt!
Ny medicin fick jag och den verkar fungera som den ska.
Ska på återbesök om någon eller ett par månader.

Fredag idag och imorgon 1 december och snart nalkas julen som ju gärna kan gå spårlöst förbi och sen så tar vi nyår också som också kan gå spårlöst förbi...och så är vi inne på rätt sida med januari...och ljusare tider stundar...sen så hipp som happ är det vår...underbart!

Trevlig helg!





Inga kommentarer: