lördag 11 november 2017

Hemma igen...

Större bild - Klicka på bilden!

Västmanland - Fläckebo - Näs-stugan - 2 november 2017

...efter att ha haft denna utsikt från köksfönstret en vecka...veckan har varit bra med varierande väder...dimma, lite regn, strålande sol och det bästa av allt...tajmade in örnsittningen med ett kanonväder med fint ljus...en jäkla tur med det hade jag!
Det hade inte varit kul att ha suttit med dimma en dag där...i övrigt så var det även en fin förmiddag hos nötkråkorna med fina bilder.
Sedan har vi åkt en hel del i brandområdet på olika platser för att se brandens verkningar och plåta en del...otroligt stort område som vi inte har/hade kunnat föreställt oss med att endast ha sett bilder och filmer på/från teve och tidningar...en helt annan upplevelse att se med egna ögon och hur otroligt stort och skövlat det är och var!
En sak som vi ska göra sen i senvåren/försommaren (är det tänkt) är att besöka brandområdet igen för att se när rallarrosen blommar...nu såg vi enorma mängder vissna rallarrosor och det måste vara oerhört vackert att se när de blommar...vi pratade med "nyckeltanten" om branden och hon sa att ett år efter så blommade rallarrosen i mängder och marken var helt svart...abstrakt syn det måste ha varit!
Engelsbergs världsarv, Skultuna bruk besöktes också...sammantaget en hellyckad vecka!

Igår var det till att fylla på mat till småttingarna vid kojan...tomt...
Idag blir det tvätta bilen...skitiga grusvägar var bara förnamnet och inte en vit fläck syns på bilen.

Sååå...sen blir det å kolla lite på bilderna...när tid och tillfälle ges...
Ses!

Inga kommentarer: