fredag 26 februari 2016

Fredagsskriptum om allt och inget...

Större bild - Klicka på bilden!


...snart är vi inne i mars månad...och den begynnande våren med alla dess "primörer" i form av naturens uppvaknande, fåglarnas kvintilerande och förberedelser för att återigen reproducera sig i den årliga återkommande livscykeln är på g...lika underbart varje vår!

Själv har jag knappt återhämtat mig än efter den gångna helgens debacle i Västmanland men det tar sig sa bonn när skethuset brann...blir nog bra eller bättre inom sinom tid.
Veckan som gått har mest inneburit soffa och teve...men inte helt fel det heller ibland...
Ska alldeles strax kolla in Shetland på play...kollade igår men somnade så jag såg inte slutet...
Fast numera appropå får man va gla om man vaknar varje morgon och känner att man har livslust och vill kliva upp för ännu en dag med förväntan och vad ska hända idag då?
Å det har jag..är bäst att tillägga...verkligen...!
Längtar ut som sjutton gör jag...också...det är väl ba å dra då för fan...jajaja...det kommer...ska stämma också...med kroppens väl och ve...hahaha...

Igår var bilen på service, ja, den fan ska ha sitt också...en nätt liten summa på 6500 peng ut...men men det finns de som inte ens har mat för dagen så i-landsproblem det är så ska vi nog klara det också!
Sugen på å byta bil är man också men men...det får vara ett tag till...den här får rulla på och är nyservad såååå...då går det ett tag till...

Vad beträffar kojan så är örnsäsongen över för denna gången...en örnsäsong som ju aldrig blev, som aldrig kom igång ordentligt...har haft funderingar på motorsågen men jag kör på nästa höst igen som det ser ut nu...bättre att ha något än inget alls och hur länge den strategin funkar får vi se...men kanske ska "närvaroplikten" ändras en del beroende på vilka distraktioner omgivningen bjuder på utan att jag berättar mer ingående vad det handlar om...ibland är det faktiskt bättre att hålla käften...jag har ju liiite svårt för det understundom...
Fast imorrn så blir det en sväng ut och kolla hur det ser ut...så allt är oki med grejorna...

Åsså lite surftips kan jag väl bju´ på så här på fredan om ni inte har nå för er...
Beträffande Västmanland så kan ni gå in på:  Niklas Johansson och kolla lite mer på bilder från helgens utflykt.
Och även kolla runt lite där...trevlig blogg!

Sen vill jag verkligen rekommendera en blogg med helt fantastiska bilder: Tammy Bergström ...say no more...ni måste bara klicka in er och se själva!
En favorit!
Man sitter bara å...hur faaan gör människan...hur bär hon sig åt?
Underbart!

Ha en fin helg alle...!

Ses!

1 kommentar:

Ölandsvindar sa...

Skönt att hälsan återvänder. När man har passerat femtio är man inte lika säker på det längre. Eller som en gubbe i Trosa sa när jag frågade hur det var med frun: "När jag gick ut var det bra med henne, men nu har jag varit ute en halvtimme, så jag vet inte." 6500 kr för bilhälsan och inget frikort! Ja så är det. Man kan fundera i dagar om man ska kosta på sig en pryl för en hundralapp, men när det gäller bilen får det kosta och inte vågar man ifrågasätta det. Trevlig söndag till er däruppe i Nypan!