måndag 2 februari 2015

Måndag...

Större  bild - Klicka på bilden!


...och det bara snöar och är ett allmänt skitväder...liksom småsnöar hela tiden och det har det gjort nu i flera dagar...blandat men just nu är det typ kornsnö eller vad det heter men i morse var det i alla fall 5 minus och hård skare på snön efter att det har varit mildväder ett tag...legat på nollan mestadels...det får gärna komma några dagar så som det ser ut på bilden och bilden är inte tagen denna vinter...
Nasen installerad...fick hjälp och jag undrar om jag hade klarat det själv...försökte hänga med bredvid när datagurun klickade runt men var borta efter ett par klick och då gick jag ut i köket och gjorde annat en stund...och så får vi se hur länge den rullar på utan strul...sa pessimisten...
Men i alla fall nu går bilderna över trådlöst från datarummet ut till hallen där Nasen står...visserligen går det lite långsamt eftersom jag bara har adsl skulle vilja ha fiber och det finns ju i bostadsområdet men har ingen lust och krångla med uppsägning Telia och nyanmälan till de som har hand om´et vad gäller fiber...nä...det får vara...funkar bra med Telia vad gäller internettet...inte ofta det strular med just själva surfandet.
Åsså får man väl ha lite tålamod när man skickar över bilderna och framförallt...kanske börja lite mer med "kill your darlings"...enär man ju har en massa bilder på örnarna och utmaningen ligger ju numera på att få lite annorlunda bilder utöver de man redan har...vilket inte är så lätt när dom inte gör som man vill! :-)


1 kommentar:

Sylwia Grabinska sa...

Hej Steffe!

Vilken underbar vinter hos dig. Vitt och soligt :) bästa blandning för vinter tid. Synd att här i Norge vädret svänger så fort och åt olika håll.

Vad trevligt att jag kan se tillbaka din blogg. Den var stängd för mig för flera dagar.
Tack.

varma hälsningar från Norge
Sylwia