torsdag 27 februari 2014

Vårkänslor...

Större bild - Klicka på bilden!

Husbyån - Dubbelexponering - 25 februari 2014

...börjar det bli mer och mer av...mars månad är nära förestående och längtan ut i det fria från vinterns bunkerliv tar över alltmer.
Eventuellt ska jag sitta på söndag om vädret tillåter...sen är det frågan om det blir något mer...det känns vår i luften och tranor, vipor och gäss är rapporterade i vår omgivning...sångsvanar vid Lövsund...ett fyrtiotal en dag härförleden... så det börjar röra på sig mer och mer med våren och dess fåglar.
Just nu idag är det mulet...som vanligt och jag funderar på om ska dra en sväng eller inte...en känd fotograf sa att det finns inget dåligt väder...alla väder är fotogeniska, på ett eller annat sätt...visst är det så men det går inte att komma ifrån att jag vill ha ett bra ljus när man fotograferar fåglar...i alla fall är det så för mig.
Det blir en helt annan lyster i bilderna.

Frugan har börjat röra på sig i lägenheten riktigt ordentligt nu (med kryckorna) och konvalescensen och tillfrisknandet framskrider riktigt bra...svullnaden i benet har gått ner med hjälp av stödstrumpa...men fortfarande är det lite svårt att komma upp ur sängen och trapporna kan vara lite jobbiga men det går som sagt framåt...hon följde med en sväng ut igår med bilen men hon blev trött...mycket trött så det blev ingen längre tur...men skönt att komma ut från hemmet en stund och se lite annat.

Inga kommentarer: