tisdag 19 augusti 2008

232


En bild på Hugo liggandes i sin lilla koja...bråkstaken nummer ett...eller retsticka ska jag nog säga ...tycker om att reta Alex och han fräser tillbaka och boxar i luften med tassarna på Hugo och går sen undan men Hugo han följer efter och så springer de som galningar upp och ner för trappen och ner i källaren där mattan aldrig ligger på den plats den ska ligga på!
Men när de har bråkat ett tag så slår det över och de slåss på "liv och död" men det brukar gå bra att säga till dem så slutar de.
Vi har sett efter att ha varit borta och kommit hem och det kan ligga tussar över hela golvet..."jaha, fan vad de har bråkat" men det är nog mest ett "herre på täppan-spel"...underbara katter är det i alla fall...och oftast lugna men ibland så blir det fart på dem som sagt.
Fasteehhh...mindre kul när Hugo kommer klockan fyra-fem på morgon och buffar på kinden och vill bli kelad men det går absolut inte att motstå när han sätter tassen på kinden och pockar på uppmärksamhet!

Äntligen har nya kameran anlänt...en av de första bilderna och med 50/1,8...och kanske mättnaden blev lite kraftig men har märkt att det ofta blir så på just Hugo eftersom hans färg tenderar att bli lite övermättad...brukar dra ner på mättnaden i PS men gjorde det inte här.
Denna bild är tagen med standardinställningar.
Så nu ska jag försöka hitta en inställning som jag trivs med för att få så färdiga bilder som möjligt.
Idag skiner solen i alla fall...men alltid är det något som pockar på uppmärksamhet...igår la stordatorn av och nu på morgon var jag iväg till Andreas och kollade skärmen men den funkade visst.
Så hem igen och hämtade burken och tillbaka igen och han trodde det kunde vara grafikkortet som pajat.
Får se om det går att fixa med nytt grafikkort eller vad det nu kan vara...det kanske blir ny dator...hmmm.
Det tar aldrig slut!

Inga kommentarer: